Plata produselor

Plata ramburs
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii sau a mailului de confirmare a comenzii. Livrarea produselor se face de catre curieri, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Plata cu card bancar
Platile online pe magazinulverde.ro se pot efectua prin card de debit/credit Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Pentru a efectua plata online cu cardul in pasul urmator vei completa datele necesare pentru acest proces prin sistemul securizat de plati online asigurat de euplatesc.ro
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele euplatesc
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de magazinulverde.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari:

Nume firma: SC DORIN PRODIMPEX  SRL

Cont IBAN lei: RO73BRDE010SV47786780100 – Banca BRD Alba

Cod unic inregistrare: RO6493005

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in conturile de mai sus, a proformei emise.
In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.